Tips på bra böcker för höstläsning

Jag vill gärna tipsa några böcker som jag köpte själv och fick i present som jag tyckte var särskilt bra.

Becket thompson
Truth unchanging av Becky Thompson

Truth unchanging är en jättefin och rolig bok som passar perfekt för den som gärna vill läsa lite varje dag men som helst att det ska vara kort. Den innehåller korta texter om Gud och moderskap. Passar perfekt för nybliven kristen mamma som present. Den går att beställa via Bokus.

Helen B. Andelin
All about raising children at Helen B. And Elon

Underbar bok med massor av bra tips av ingen mindre än underbara Helen B. Andelin. Det är hon som också har skrivit den fantastisk boken ”Fascinating womanhood”. Hon själv har 8 barn och hennes dotter 6 barn. Det var de två som sammanställde denna bok. Den passar till alla föräldrar som har barn av olika åldrar. Det mesta intressanta kapitlet är om att vara förälder åt ett vuxet barn. Det var en bra påminnelse om att föräldraskap aldrig slutar utan man måste fortsätta vara god och bra exempel i hela sitt liv.

Husmodern
Husmoderns rådgivare av Kerstin Wenström

Denna fina bok har jag fått som present. Den är ungefär 100 år gammal och innehåller så mycket vishet och många bra tips för kvinnor. Den kan vara lite svår att hitta men man kan säkert leta runt på olika antikvariat och hitta liknande böcker. Personligen så tycker jag att de är väldigt charmerande och eleganta, man mår bättre av att läsa dem. Får bättre självförtroende. För att så stor vikt läggs på kvinnoliv i såna böcker som vanligtvis underskattas idag.

Det blev ett litet inlägg om nästan bara faktaböcker. Nästa gång ska jag försöka skriva tips på skönlitteratur.

Ha en trevlig tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s