På sistone

Jag tänker skriva ett inlägg som handlar om mitt vardagsliv. Saker som bara händer och saker som har vi gjort på sista tiden 🙂

St Eskils källa  Strängnäs
St Eskils källa

Igår har vi faktiskt gjort en minivariant av en pilgrimsvandring till St Eskils källa. Helt magisk plats.

St Eskils källa

Vattnet i källan var så genomskinligt och så rent! Källan var så vacker och trevlig att titta på. Ni får gärna läsa på om den och varför den är värd att besöka själva! Jag rekommenderar den hjärtligt i alla fall.

Jag och min tvåårig som har börjat ha lite ”skola-lek”. Vi leker det lite varje dag. Vi läser alfabet och gör olika små uppgifter och pyssel. Här kan ni se hur duktig han är på att matcha saker med färger. I början så trodde jag att han kommer tycka att det är tråkigt och inte vilja göra något men han älskar det och vill gärna göra det oftare.

Den utmaning som jag har är att lära honom att det finns två olika alfabet ( vi pratar två helt olika språk hemma) och två olika sorters bokstäver utan att det ska bli en blandning i hans huvud. Jag har inte riktigt listat ut hur ska jag gå tillväga men jag bestämde att ta en i taget. Har ni något tips?

Han är jätteduktig på lägga ut bokstäver ovanpå dem som jag skriver åt honom på papper

Det här är en bra film – tips för hemma-bio kväll! Så spännande och intressant! Passar särskilt bra för den som gillar litteratur.

Moon balance superfood
Moon balance vitaminblandning för kvinnor

Jag har provat och beställt det här pulvret som är gjort av olika rötter och andra naturliga ingredienser. Den passar perfekt för kvinnor och är gjort för att normalisera hormonnivån i kroppen. Det sägs att den är bra att dricka om man har stark PMS. Jag kan inte säga så mycket mer om den än. Har provat första gången och tyckte att den smakade gott! Den innehåller bland annat shatavari som jag hört mycket bra om. Jag försöker hitta bra vitaminer för mig att dricka för att efter två närliggande graviditeter med mycket extremt illamående har jag fått järn- och kalciumbrist i kroppen. Så försöker rätta till det nu!

Syskon kläder

Jag har suttit en natt och sytt syskonkläder av en gammal skjorta som jag hittade hemma. Jag är inte så bra på att sy men provar och vill gärna lära mig mer. Dessa kläder blev dock jättebra tyckte jag. En skjorta åt det större barnet och en sparkdräkt åt den lille. Överdelen på sparkdräkten har jag gjort av en brun T-shirt som fanns hemma så de kläderna blev helt återanvända!

Syskon kläder
Så här såg de ut på barnen när vi varit på öppna förskola
Smörgåstårta
Födelsedagstårtor

Jag har fyllt 25 år i oktober och denna gång kunde mina föräldrar komma och fira lite tillsammans med oss! Det blev ett litet firande med mina föräldrar och ett större kalas för vänner och andra familjemedlemmar senare i oktober.

Det var nog allt så länge. Hoppas att vi hörs snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s