När ska man vara trogen till sin man?

Det här inläggets titel låter kanske lite provocerande 😉 Som om jag menar att det finns tillfällen när man inte behöver vara trogen till sin man. Så menar jag inte.

wedding rings

När du ställer den frågan så tänker du kanske på svaret : ”Alltid”. Annars vad är mening med hela detta?

Det är bra svar! Och det är precis det som jag menar :alltid. Även om du har inte ens träffat honom så kan du redan vara trogen till honom. Det är så enkelt. Men så få kvinnor gör det idag.  Samhälle uppmuntrar kvinnor att kasta sig bort här och där hela tiden som om de inte är värda något. Det är så fel.

Om du planerar att gifta dig och skaffa familj så tycker jag att du kan redan vara trogen till din framtida man genom att inte vara ihop med andra män. Du kan dejta och umgås och ha det trevligt men inte mer än så.  Om någon undrar :ska du inte följa mig hem över natt? Så säg bara: ”Det vore trevligt men jag vill vara trogen till min man. Jag vet inte vem det blir än men jag vet att jag ska få en man någon gång och vill redan vara trogen till honom. Du är inte min man så jag kan inte följa dig dig”.

photography of couple holding hands

På det sätt och viss visar du att om någon vill vara med dig så måste han fria och gifta sig med dig. Du visar att du värdesätter dig högt och det är inte enkelt att få dig. Om en kille tycker att det är konstigt så är det bara bra! Då skipar du slösa bort dig själv och din tid på den som kanske kommer aldrig gifta sig med dig. Men det flesta män kommer bara respektera dig för det beslutet. Det är inget manipulation, det är bara ditt rättighet att tacka nej. Vi värdesätter bara det som vi fick svårt. Riktiga och ansvarsfulla män gillar utmaningar och kommer respektera det beslutet för att de vill vara de som ”vinner” dig till slut. Så om andra män försvinner från dit liv så är det bara bra. Vi vill väl ha bara riktigt bra män till oss? För att vi alla är värda att ha dem.

 

 

Ha en trevlig måndag!

/Evita

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s