Olika sätt att göra sig själv lycklig

women s white top and orange floral skirt

Att göra sig själv lycklig och fylla med glädje är en viktig sak att göra i livet. Särskilt för kvinnor. Det är de som oftast ger mycket till andra utan att tänka på sig själva. Kom ihåg, ingen kan ta hand om dig så bra som bara du kan. Det är viktigt. En lycklig kvinna skänker stabilitet och trygghet till sina barn och inspiration till sin man.

photo of woman standing near yellow flowers

Varje morgon när du vaknar försök tänka så här: Hur kan jag göra mig lycklig idag? Tänk att du inte kan göra om andra människor men kan förändra sig själv och sitt eget liv. Hur ofta träffar du någon som är lycklig och nöjd med sitt liv? Det är kanske inte så många bland dina bekanta. Det är kanske dags att bli en? En lycklig och  uppfylld kvinna kan påverka på mycket. Därför är det aldrig fel att investera i sig själv!

Här kommer jag lista några saker som kan vara inspiration för dig:

Gå på dejt med sig själv

adult attractive background beautiful

  Det har jag inte provat men hört mycket gott om. Det är när du fixar dig själv och gör dig jättefin  och går ut och äter mat ute med bara dig själv! Du gör dig fin för sin egen skull, och går på restaurang där du kan reflektera, tänka eller läsa. Det är bra för att göra olika listor ”mina hundra drömmar” ”Det som gör mig lycklig” Det är perfekt tillfälle att lära känna sig själv som man oftast inte gör så mycket och reflektera över om man går i rätt riktning i livet.

Bjuda hem väninnor

assorted variety of foods on plates on dining table

Inget fyller upp så bra med energi än umgänge. Människor, särskilt kvinnor är sociala varelser. De behöver umgänge, särskilt trevlig kvinnlig umgänge.  Det är så upplyftande att ha trevliga samtal. Inte skvallra utan att prata om det som är verkligen viktigt. Baka något gott och bjud hem de du tycker om. Att bjuda hem är också en bra gärning som ger en stor plus till din karma 😉

 

Köpa en ny klänning

shallow focus photography of assorted color clothes hanged on clothes rack

När en kvinna är värd en ny klänning? Alltid. Så om du har möjlighet köp en. Om inte går och prova olika fina klänningar ändå.  Utan någon anledning! Det är så roligt! Att se sig själv fin kan vara så uppfriskande. Det höjer ditt humör och självförtroende. Att ha bra självförtroende för en kvinna är en nyckel till många dörrar i livet.

Promenera i skogen

black hanging bridge surrounded by green forest trees

Inget är så avslappnande och samtidigt så nära till Gud som skog och natur.  Man kan inte vara ledsen länge i skogen. Det går bara inte. Naturen är så fin och vacker att man blir glad, pigg, lugn men inte alls ledsen.

Skära frukt på fint sätt och servera dem fint och ät

assorted sliced fruits

Man blir det man äter. Att äta fint mat kan vara båda bra för din skönhet och hälsa.

Läsa heliga skrifter

close up of heart shape

Det är kanske den viktigaste man kan göra. Om läser dem med hjärta så ser och får man mycket mer än bara ord. Man får umgänge med Gud.

Måla eller rita något

woman in brown scoop neck long sleeved blouse painting

 

Dansa! Dansa!

carefree cheerful child daisies

Så roligt och härligt! Sätt på glad musik och dansa, dansa!

 

/Evita

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s