Andra män i kvinnans liv

backlit dawn foggy friendship

Dagligen träffar vi många män i olika åldrar. Vi bygger olika slags relationer med dem, men vet vi alltid om vi bygger dem rätt? Det är alltid praktiskt och värdefullt för en kvinna att bygga rätta relationer med andra män. Det finns ett ord som kanske beskriver bäst det som jag menar: etikett i umgänge med män.

Det här artikel kommer handla om män som kvinnan träffar i sitt liv som inte är hennes man eller blivande man.

Så när du umgås med andra män kom ihåg de sakerna:

Ha respekt

Oavsett om du träffar en man som är treårig gammal eller långsmal tonårig eller en vuxen man ha respekt för honom. Oavsett ålder så är det en själ som du träffar som försöker utveckla sig själv som en man. I varje man lever en riddare och äkta försvarare.

en man

Så försök göra så din attityd mot dem är uppmuntrande och stödjande och inte nedvärderande. Om du har sån inställning kommer män behandla dig på helt annat sätt.

 

Etikett mot olika åldrar

När du umgås med andra män så vill du undvika situationer när de kan bli förälskade i dig. Så hur gör man då?

adorable adult boys brothers

Det sägs att om du umgås med en man som är yngre än dig måste du ha attityd mot honom som han skulle vara din son. Om du umgås med en man som är ungefär i din ålder måste du ha attityd mot honom som han skulle vara din bror.  Om du träffar någon man som är mycket äldre måste du ha attityd som han skulle vara din pappa eller farfar.

action adult affection eldery

Med detta enkel regel kan du bygga bra relationer med män av olika åldrar och samtidigt ha rena och klara tankar i huvudet.

Försök inte ta deras plats, vara kvinna!

Om du har tillfälle när du umgås med en annan man försök inte agera som en man mot honom. Våga vara kvinna! Ta inte hans plats. Vi ofta beter sig manligt mot andra män och sen undrar vart försvann alla fina och ridderliga män? Om vi själva inte låtar dem bete sig som män mot oss? En man kan bete sig manligt mot en kvinna.  Våga be om hjälp och agera som en kvinna.

smiling woman wearing red sunglasses

Med de enkla tips kommer du få en stor framgång och glädje  vid umgänge med andra män!

Lycka till!

 

Bilder: pexels.com