Fynd på bokrean!

Hej!

Jag tänkte skriva det inlägget mycket tidigare men det blev inte så. Hur som helst så vill jag ändå gärna dela med er de böckerna som jag köpte på bokrean i år.

Så här kommer de:

böcker tips

Paul Bloom ”Ditt barn är klokare än du tror”

ditt barn är klockare än du tror

Boken är väldigt intressant och handlar mycket om barnets psykologi och dess förståelse av människor. Den påstår av även väldigt små barn kan känna empati och förstår om någon agerar rätt eller fel. Det vill säga att empati och moral är något som vi föds med. Det är otroligt intressant att läsa den. Det var väldigt oväntad fynd och är kanske min favorit. 🙂

Roland Hellsten ”Hur kan man veta att Gud är vacker?”

hur kan man veta att Gud är vacker?

Den här boken är väldigt filosofisk. Den försöker reflektera över såna frågor som : Gud och färgerna, samband mellan skönhet och  livets stora frågor. Jag har inte läst klart boken så får se på vad mer den bjuder. Jag kan varmt rekommendera den till kristna konstnärer eller andra kreativa kristna, så får ni mer djupt perspektiv på vad ni gör.

Richard Foster ”Fri att leva enkelt”

fri att leva enkelt

 

Den boken är aktuell och man kan säga att den inspirerar till minimalistisk livsstil och enkelt liv. Den menar att kristen enkelhet kan befria från den hetsen i världen över att äga så mycket som möjligt. Den menar att materiella saker borde förbättra livet och inte tynga ner det. Den boken kommer vara intressant att läsa särskilt för dem som läst Marie Kondo böcker.

 

Har ni lyckats köpa någon rolig bok i år?

Önskar till alla er mycket glädje och lycka i livet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s