Intressanta saker om mig

woman looking at sunset

Jag tänker att ni är väl flera nu som läser min blogg och är kanske lite nyfikna på vem som står bakom alla de konstiga artiklarna. 😉

Jag försökte sammanfatta allt som är intressant i några punkter.  Så här kommer de:

Vem är jag?

Jag är en 23-årig kvinna. Jag är en fru åt en häftig man och en mamma åt en underbar pojke. Jag född utomlands och bodde första 18 år där. Sverige blev mitt andra hem. Just nu är jag hemmafru med hemmabarn, tidigare har jag bara varit student som (överraskning!!!) studerade molekylärbiologi.

animal beautiful biology bloom

 

Min kvinnlig förebild är:

Det är Kunti. Hon är mamma till tre äldsta Pandavasbröderna. När hon var ung ägnade hon jättemycket tid åt böner och välgörenhet. När Gud såg hennes renhjärtade gärningar, välsignade han henne att få söner med gudomliga drag. Det är hennes son Arjuna som fick först höra kunskap om världen från Gud. Som blev sen känd som Bhagavad-Gita.

surya_kunti.png

Min tuffaste stund i mitt liv:

När jag var 17 år och kände att jag gick vilse och såg inte ljus längre. Det var väldgit svårt att klara det. Under den perioden ändrades hela mitt världsbild. Jag fick kunskaper som gärna delar här med alla er.

Det som jag tycker om:

Måla och rita, dansa orientalisk dans, laga mat, virka,  vara kvinna!

När jag var yngre:

Då trodde jag aldrig att mitt liv skulle bli som det är nu. Jag var väldig pojkig tjej och självständig som trodde att mina högsta drömmar och plikter var att få nobelpriset i molekylär biologi. Men jag drömde ändå om nätterna om en prins som ska komma och rädda mig från allt.

Varför bloggar jag?

Jag har börjat blogga i somras för att jag ville hjälpa andra svenska kvinnor bli lyckliga på riktigt. Jag tycker att jag har haft tur att få många fina kunskaper som ändrade mitt liv. Jag  försöker så gott jag kan dela dem. Du kan kanske inspireras lite gran. Här i Sverige tvingas många kvinnor vara vem som helst men inte kvinnor. Många glömde mening med sitt liv och sitt värde. Jag försöker ändra på det.

green flower bouquet on white background

Stor kärlek till alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s