8:e mars!

 

photo of pink rose on white surface

8 mars är en stor dag. Från min barndomen kommer jag ihåg att den dagen var fylld med doftande blommor, chokladpraliner och lärarinnor i fina klänningar.

Det var en dag när alla kvinnor fick beröm. Män brukar ge blommor och bjuder på mat i café eller restaurang. Det var en riktigt stor högtid som Jul eller Midsommardag i Sverige. Här nästan ingen firar 8:e mars. Det hoppas jag att kommer förändras.

Därför vill jag önska till alla er, kvinnor som läser min blogg, till alla er, mycket glädje och lycka! Jag vet att ni alla är fina, vackra, snälla och helt enkelt underbara! Bara som ni är! Jag vet att ni alla är värda mycket kärlek och beröm idag. 

Gör något litet som gör dig glad idag, köp någon fika, blomma, choklad, vad som helst som gör dig glad. Du är absolut värd det! Gör världen lite lyckligare, genom göra lycklig dig själv!

Stor kram och grattis med 8:e mars!

people holding flowers

 

Bilder: pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s