Sex fördelar av att skaffa barn i 20-årsåldern

Jag har fått min son när jag var 22 år gammal. Jag tycker att det var en perfekt ålder. Det finns många underbara fördelar med att skaffa barn i den åldern därför vill jag dela de med er.

baby royalty free mothers day tenderness

1.Man är mycket yngre och friskare  när man är i 20-årsåldern än när man är i 30 eller 40 ålder. Det är bara ett faktum. Det är lättare för kroppen att genomgå graviditet och föda barn. Naturen har tänkt det så. Det är också större chans och lättare att bli gravid.

pregnant woman under cloudy sky in silhouette photography

2. Man utvärderar tid på annat sätt. Man har inte så mycket tid att slösa på att vara ledsen och överanalysera och bli nedstämd av att något är fel. Man har så lite tid i början när man har ett litet barn att man är glad att man fick dricka en glass vatten i fred så man inte ens kommer på att tänka på mycket annat. När man väl får lite fritid så spenderar man på det som man tycker om och som man tycker är värdefullt. Därför tycker jag att kvinnans psykologisk hälsa kan förbättras mycket av att skaffa barn tidigt.

woman in blue white cold shoulder shirt

3.Man får mer tid med sina barn. Ju tidigare skaffar man barn desto mer tid man har med. Det blir en stor skillnad om man skaffar barn när man är 22 år eller 38 år. Så om du kan och det är möjligt, vänta inte så länge. Tänk dig när ditt barn blir 40 år är du bara 62 år  i stället för 78 år. Då har du större chans att få umgås mer  med dem och få träffa barnbarn.

man and child walking near bushes during daytime

4.Man kan upptäcka världen tillsammans med barn. Man kan resa med barn och göra nya saker med barn. Man är fortfarande ung och ser livet som en början på resan tillsammans med barn.

man and woman walking with boy in seashore

5.Den fantastiska att få erfarenhet av graviditet och förlossning för en kvinnan som förändrar livet mycket och man får leva med det och se på livet med annat perspektiv. Jag blev, till exempel, väldigt ödmjuk mot andra människor för att jag ser på dem lite som på vuxna som också har varit små , glada lekfulla barn och som var så älskade av sina föräldrar. Samtidigt förlossningen blev så stor erfarenhet att jag väldigt länge kände mig som att jag inte var rädd  för någonting mer i denna världen.

baby birth born care

6. Man börjar respektera sina föräldrar mer och förbättrar relation med dem. Jag är så glad och tacksam att jag fick barn mer eller mindre tidigt. Att bli förälder förändrar mycket på hur vi se på sina egna föräldrar. Vi börjar förstå de mer och förstår att de vill på riktigt vårt bästa och älskar oss.  Innan jag  fick barn tänkte jag mest på hur lite fick jag från dem eller vad dåliga och dumma de var mot mig och var ständigt sur på dem. Nu förstår jag att även om de inte varit perfekta så gjorde de så gott de kunde. Precis som jag gör mot mitt eget barn nu. Det är så skönt att leva med det och veta att man har många år framför sig att umgås med dem.

man and woman standing beside body of water during sunset

Så om du är gift och mår bra rekommenderar jag dig att inte vänta för länge om du har den möjligheten. Det kommer bli en underbar tid för dig!

 

Bilder: pexels.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s