Välj feminine istället för feminism

Om du är en kvinna så försök vara en och inte bli en man. 😉 Jag tycker att modern feminism försöker göra män från kvinnor.Det skulle vara bäst att försöka förbli en kvinna så mycket som möjligt i stället.

accessories caffeine coffee composition

Man kan inte jämföra män och kvinnor. Det är helt olika saker. Därför går det inte att säga att män är duktigare klokare eller att kvinnor är sämre. De är helt olika. Som dag och natt. Vad är bättre? Vad ger bäst nytta? De är helt olika dygnstider men lika värda och behövda, dock har olika egenskaper. Samma sak gäller kvinnor och män. De är olika men båda förtjänar respekt.

blond blonde blur countryside

Män och kvinnor har från början olika uppgifter med sina liv. Det är egentligen de enkla saker. Män borde ha karriär och kvinnor ha ansvar hemma och födda barn. Det låter väldigt tråkigt men bakom de enkla saker gömmer sig ett större mening. Män har uppgift att utveckla sig på alla sätt och bli bättre.

man in gray coat carrying woman wearing pink coat in beach near shoreline and body of water

Kvinnor har huvuduppgift att lära sig om kärlek i livet. Det vill säga, ta hand om någon, hjälpa någon, stödja, ge sin kärlek till någon. Det är den riktiga ”förverkliga sig själv” för kvinnor.

three women standing near man holding smartphones

Gamla hinduistiska skrifter kallar kvinnan för devi ”den gudomliga” som redan är perfekt från början. Små flickor föds alldeles perfekta. De behöver inte klara utmaningar för att utveckla sig. De har redan allt som de behöver för att klara sig utmärkt i livet som en kvinna, den enda som flickan behöver göra är att bevara allt det i sig själv och inte slösa bort det.

girl holding white rabbit during daytime

Små flickor är redan snälla, duktiga och villiga  att hjälpa och ta hand om alla som behöver det. Pojkar däremot föds med stor utvecklings potential. Det de som behöver utveckla sig .Idag utvecklar och uppmuntrar vi flickor till att bli allt möjligt än att bara vara kvinnor och ge mycket beskydd till pojkar och låtar de bara vara sig själva. Det borde vara helt tvärtom.

selective focus photography of woman holding brown straw hat

 

Bilder: pexels.com

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s