Vem är du egentligen?

snow capped mountains under the cloudy skies
Photo by Stephan Seeber on Pexels.com

Du tror kanske att du har en eller några bra egenskaper.

Du tror kanske att du är snäll, trevlig, men såklart inte perfekt för ingen kan vara det. Du vet också att du har sina egna svagheter men de inte är så stora. Du tror kanske att du är ganska bra som människa.

Vad skulle du tro om jag ska säga att du är mycket bättre än du tror? Att i dig finns mycket större potential? Nej, inte i världen utan i andligt liv. Att du lever bara på 10% av det du kunde. Att Du egentligen ÄR mycket mer snällare, vackrare, roligare, generösare, mjukare, klockare än du är i verkligheten just nu? Att du kan faktiskt vara mycket bättre  dig själv?

Vet du varför?

För att det är Gud som skapat dig. Du är en ren och underbar själ. Han har lagt i dig så mycket gåvor och så mycket kärlek att det liknar ett starkt kraft som är låst. Man glömmer bort det i livet men försök tänka och agera så. Är du verkligen bara lite snäll? Det tror jag inte på för att om du är kvinna som jag så har du mycket mer att ge och uppfinna.

Sluta tävlas vem som är rikast och populärast vad är det spelar för roll? Världen kommer ta slut någon gång men inte du. Du är en evig själ som är en dyrbar briljant men  klär sig ibland som en enkel kol.

Hur skulle ditt liv förändras om du lever upp ditt äkta sig själv?

shallow focus photography of purple flowers
Photo by Brandon Montrone on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s