Livet förändras med en klänning

Idag är båda män och kvinnor otroligt lika i utseende. Kvinnor mer än någonsin i historia liknar män. Samma klädstil, frisyr. På jobbet kan det finnas en klädstil lik för båda könet.  Men blir kvinnor lyckliga av att vara mer lika till män?

woman in blue white and brown dress holding baby in teal dress inside house

Jag tycker att kvinnor skulle vara mer lyckliga om de skulle se ut som kvinnor. Vad är för fel att ha fina klänningar eller kjolar på sig själv om det främjar kvinnlighet? Jag menar inte att ha öppna och utmanande kläder som visar för mycket utan bara fina och trevliga kvinnliga kläder.

barefoot basket blooming blossoming

Många tycker kanske att det är så opraktiskt. Kvinnor  inte kan göra lika mycket, lika snabbt, det är obekvämt att springa i dem, bära tynga saker… Men det är bara kanske så att kvinnliga kläder inte tillåter kvinnor att bete sig som män? Och vad är det för fel för kvinnor att vara kvinnor? Jag tycker att det inte är förtryckande. Det är väl inget fel att vara en kvinna, att vara sig själv?

portrait of a beautiful young woman in field

Idag allt kvinnligt blir nästan så förbjuden är samhälle att det finns många unga tjejer som följer trender men som fick aldrig veta och känna hur är det att vara en kvinna.

Jag tycker att kvinnor är värda att ha kvinnliga kläder och inte manliga.

woman wearing sun hat and white dress holding pink bougainvilleas

Livet kan förändras mycket om man börjar ha på sig kvinnliga kläder. 🙂  Inte korta utan de som man se värdigt och anständigt ut. Man behöver absolut inte som en kvinna att visa upp sin kropp för många främmande män och andra, de är väl inte värda att se det. Men man kan se fint och kvinnligt ut i fina långa klänningar och kjolar.

Här kommer en lista med förändringar:

”Du kommer  att bli glad av att få sig dig i spegel

”Du får högre självförtroende

”Du kommer må fysiskt bättre om du använder kläder som  är bättre anpassade för kvinnligt kropp (Det gjorde kvinnor alltid i tiden och det var inte alls dumt!)

”Du kommer bry dig mer om dig själv och lära känna dig själv bättre

”Du kommer bli lyckligare

”Du kommer bli vackrare

Nackdelar:

”Du kommer inte kunna lägga lika mycket tid på stress och dåliga tankar för att du kommer lägga mycket mer tid på att välja fina kvinnliga kläder för dagen 😉

Vad är det som gör att du väljer manliga kläder i ställer för kvinnliga? Kommentera gärna och lycka till med förändring!

 

Bilder: pexels.com

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s