Du är värdefull

woman picking pink rose by the window
Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Kvinnan det är som briljant eller någon annan dyrbar sten. Som alla stenar även dyrbara kan de får lite damm på sig eller smuts, så man kan inte direkt se stens skönhet, men det sänker inte stens värde.

På så sätt är kvinnor och har oerhört stor värde, otroligt stort värde. Du som är kvinna har ett stort värde, oavsett om vad folk säger. Det finns okuniga människor som kan säga att brilliant är bara en bit glas eller om att den är värdelös, men deras okunnighet kan inte minska dyrbarssten värde.

Så alla kvinnor är lika dyrbara stenar som man måste behandla med försiktighet och med respekt. Så hög värde har kvinnor. Tyvärr, för att få något billigt utan att anstränga sig kan man idag säga att stenen inte värd någonting på så sätt att lura kvinnan att hon inte har något värde för att få henne lätt eller göra vad man vill med henne. Idag faktiskt, är det samhälle som präglar alla kvinnor mest och säger till dem att de är inte värda någonting.

closeup photography of clear jeweled gold colored cluster ring on red rose
Photo by Marta Branco on Pexels.com

Försök komma ihåg bara en sak; du är väldigt värdefull! Så låt inte använda dig  eller utnyttja dig billigt. Du är  en väldigt dyrbar sten som måste behandlas på väl sätt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s