Tips: Så träffar du en man för livet

adult beautiful blur bride
Photo by Pixabay on Pexels.com

Jag ska ge lite råd och tips till de som vill gifta sig.

Det kommer inte vara några raggningsmetoder eller tekniker. Här finns en helt annan historia. Det sägs att kvinnan får sin man från Gud. Så vi ska inte vända oss till män och ska inte be dem utan vi ska jobba för att få en man från Gud när han ser att kvinnan är värd en. Det första och viktigaste är att förstå att Gud önskar ge en man till varje kvinna. Gud är den störste som kan lösa alla problem, så varför inte vända sig direkt till honom?

De idéer som jag skriver om här är inte mina. Utan de kommer ursprungligen från Olgas Valyaevas bok. Den boken har redan förbättrat och förändrat flera tusen kvinnoliv.

Först: Kvinnan kan be till Gud om att bli gift. Hon kan be i sin religion och i sin tradition, på det sättet som är bekvämast för henne. Hon kan be med sina egna ord, på det sättet som hon känner sig. Jag rekommenderar att göra så här: vakna tidigt på morgonen och be då. Be med fullt hjärta och försöka känna hur det skulle kännas att vara gift. Be, men inte kräva och acceptera väntan. Och göra det varje dag med inställningen att du är beredd att be Gud om det hela ditt liv om det behövs. Så stark borde din inställning vara. Var tacksam att Gud hör dig och att du har en sån möjlighet.

På denna sida lägger jag ut några varianter av böner, de är kanske bra för dem som inte har någon speciell tradition utan vill be med sina egna ord.

Andra: Bli lycklig i nuet

Du måste försöka bli lycklig och inte fastna i processen. Det är inte bra att tänka ”Jag ska bli lycklig när jag blir gift”. Så funkar det inte. Ingen man vill bli gift med olycklig kvinna, för det går inte att göra henne lycklig. Först måste du acceptera och förstå att du kan vara lycklig utan giftermål. Du måste anstränga dig och ordna ditt liv på ett sätt så att det skulle kännas som att du är helt nöjd och allt är så bra och roligt, men om du skulle bli gift skulle det kännas ännu roligare. Du kan engagera dig i olika saker och du måste ta hand om dig själv. Det är viktigt att ha intressen och annat för dig som kvinna som du brinner för.

Tredje: Hjälpa andra

Det finns ett uttryck i det ryska språket som lyder ”bakom den hundrade gamla tanten står din man”. Det är bra att du släpper tanken på att gifta dig och fokuserar på att hjälpa andra från ditt hjärta. Hjälpa ensamma äldre människor, de som behöver hjälp. När du gör det så tänk att du gör det frivilligt, men ha också en stark tanke på att du gör det med målet att gifta dig. Att du gör något helt frivilligt gentemot dessa människor, men att du gör det för att visa din vilja att bli gift för Gud. Du kan tänka ”Jag vill gärna vara gift och bilda en lycklig familj att ta hand om, men så länge jag inte har det så ska jag hjälpa andra och ta hand om dem”.

adult elder elderly enjoyment
Photo by Pixabay on Pexels.com

Du kan be för andra som befinner sig i samma situation.

Tack vare dina bra gärningar som du utför med rent hjärta och god mening kommer du få många välsignelser som till slut kommer leda till det du önskar dig.

Fjärde: Glöm aldrig ditt värde. Höj ditt värde.

Idag så pushar samhället ett stark meddelande om att kvinnor inte är värdefulla. Det behöver du inte lyssna på. För du är väldigt värdefull som du är. Du behöver inte bevisa eller ge något till någon, för du är redan värdefull. Så tänk på hur du tillåter andra män att behandla dig.

Tycker du att du är värd att bli bjuden på middag från en man som har ordning på ekonomin?

Tycker du att du är värd att man ska anstränga sig för att få umgås med dig?

Tycker du att du är värd presenter och fina överraskningar?

Tycker du så? Det är bäst om du gör det för sin egen bästa.

Om du känner att du är värd det så kommer alla andra också känna det. Även de män som alla andra värdesätter och som är svåra att få tag på. Så bli en som man skulle behöva kämpa ordentligt för och även erbjuda giftermål för att få vara nära dig.

Det kommer säkert finnas några som inte kommer vilja lägga mycket kraft på dig, men du behöver inte bry sig om såna. De skulle ändå aldrig bli bra och seriösa partners.

Femte: Lär dig baka och bjuda folk på dina bakelser

Det kan låta löjligt med det är mycket sanning i det. Att bjuda folk på det som man bakat själv leder oftast till mycket bra saker i livet. Det är bara faktum. Det funkar bara och jag kan inte förklara varför.

Sjätte: Ha ett trevligt utseende

Alla fattar tycke med ögonen först. Självklart är inre skönhet det viktigaste. Men ingen kommer vilja lära känna dig om du inte ser behaglig ut. Investera både tid och pengar i att se bra ut. Det är investering i dig själv som du aldrig kommer att ångra. Ha kvinnliga kläder och lär dig använda smycken och smink. Det är viktigt att vara vacker för sig själv.

Sjunde: Tänk på vem du vill vara gift med

Tänk och föreställ dig hur din man borde vara, vad är det för person som du vill träffa? Tänk på vilka ställen sådana män kan finnas? Och det viktigaste är att tänk på vilken kvinna en sådan man skulle vilja träffa och gifta sig med? Vilka egenskaper skulle hon ha? Och försök bli den personen. Du kan göra så här:

Ta ett A4-papper och dela den i två delar. Skriv alla egenskaper du kan komma på som din man borde ha på den ena. Vad du än tänker dig: snäll, rolig, ha rött hår eller ha grön som favoritfärg, ha fem hus och tre gårdar… Vilka egenskaper du än önskar att han skulle ha. Sen på andra delen av pappret skriver du alla egenskaper som en kvinna borde ha för att denna man ska vara intresserad och ville vara med henne. Tänk dig vilken kvinna som skulle passa honom? Du kanske upptäcka att du inte passar i hans bild. Då kan du försöka utveckla dig så att du blir värd honom, eller ändra dina önskemål om du känner att du har för höga krav på dig själv 😉

bouquet wedding love bride
Photo by Alicia Zinn on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s