Meningen med att födas som kvinna

close up photograph of flowers
Photo by Secret Garden on Pexels.com

Enligt den vediska kunskapen så är vi alla själar som föds i olika kroppar beroende på vår mål med livet på jorden. Om en själ vill utveckla sig i något så föds den i manlig kropp som är bäst anpassad för detta. Om själ föds i kvinnlig kropp så är dess mål att lära sig så mycket som möjligt om kärlek och lära sig att älska på riktigt.

Därför kan ingen vara lycklig om den gör det som inte är hans eller hennes äkta mål. På samma sätt så blir man eller kvinna lycklig i livet om han eller hon utför sitt mål.

Idag så är allt tyvärr blandat i samhället. Kvinnor glömmer sin äkta mening med livet och satsar på andra saker som är bra för staten men inte för dem personligen. Män blir svagare och svagare och kvinnor blir starkare men ingen av dem blir lyckligare.

adult beautiful blue bouquet
Photo by Pixabay on Pexels.com

Det är något magiskt att vara kvinna på jorden och något helt underbart. Tyvärr verkar det inte vara så många som håller med om det eller tänker på det.

I historien har det alltid varit så att de stora krigen eller förändringarna har skett på grund av kvinnor, så allt börjas från kvinnor. Därför riktar jag mina kunskaper för kvinnor.

bride decoration fashion flowers
Photo by Pixabay on Pexels.com

Jag vill visa och berätta om en annan sida av att vara kvinna som inte så ofta lyfts i Sverige idag. Som hjälp använder jag kunskaper och referenser som jag fått från andra. Dessa kunskaperna grundas mycket på heliga vediska skrifter, men egentligen är det bara de äkta grund-sanningar som också finns i Bibeln, Koranen och andra heliga skrifter.

Slutligen, är jag själv en kvinna som haft både upp och ned i livet. Många situationer hade underlättats i mitt liv om någon hade berättat dessa kunskaperna för mig tidigare. Men när jag väl fick reda på dem, så ändrades min syn på livet och mitt liv har bara blivit bättre sedan dess. Jag vill förmedla dem för att det är det som jag tror på och det är det som gav mitt liv så mycket goda saker och därför vill jag bara dela dem med alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s